Noutăți

Papa iezuit Francisc, pastorul Rick Warren și apariția religiei mondiale unice, creată cu scopul să aducă pacea globală

– Comentariu realizat de scriitorul, apologetul și cercetătorul evanghelic, ROGER OAKLAND –

Understand The Times International: Roger Oakland Ministries http://www.understandthetimes.org/

Cu greu trece o zi fără știri legate de profețiile Bibliei și în mod special referitoare la curentul general care avansează spre o religie mondială, ce se vrea creată cu scopul să aducă pacea mondială. Se pare că sunt puțini cei care înțeleg că aceasta este ceea ce ce Biblia prezice că se va întâmplă pe planeta Pământ înainte de revenirea Lui Isus Cristos pentru a-și instaura Împărăția Sa.

Desigur că aceasta nu este nici o surpriză pentru cei care iau în serios profețiile Bibliei. Așa cum a scris apostolul Pavel către Tesaloniceni: Când vor zice: Pace și securitate !”, atunci un dezastru neașteptat va veni peste ei, ca și durerile nașterii peste femeia însărcinată, și nu va fi chip de scăpare (1 Tesaloniceni 5:3). Planul oamenilor de aducere a păcii mondiale, inspirat de Satan, va sfârși în dezastru, nu în realizarea utopiei lor.

În timp ce Biblia avertizează prin multe expuneri profetice despre înșelătoria ce va fi caracteristica zilelor din urmă, astăzi, “Creștinismul” contemporan, condus de scop, nu mai acordă atenție la ce a spus Dumnezeu în Cuvântul Său. Fără îndoială, cu cât ne apropiem de revenirea Lui Isus Cristos, tot mai puțini din cei care pretind că ar crede în Cristos, cred și ce spune Cuvântul Său.

Mulți pastori, lideri de biserici și întregi denominațiuni au abandonat profețiile Biblice în întregime. Ei au înghițit minciuna că omul poate rezolva problemele cu care se confruntă. Învățători și profeți falși (mincinoși), de genul celor care răspândeau minciuni în timpul profetului Ieremia, proclamă acum că împărăția Lui Dumnezeu poate fi stabilită aici și acum fără prezența Regelui – Isus Cristos.

Chiar și cei care odată au văzut că această apostazie, care se desfășoară acum, împlinește în mod clar profețiile Bibliei, aleg să păstreze tăcerea datorită fricii de a nu fi considerați niște țâcniți/trăzniți radicali care iau Biblia prea în serios. Lupi în haine de oaie îi conduc pe cei lesne încrezători spre măcelul lor (spiritual) folosind metodele de creștere a bisericii preluate din înțelepciunea veacului acesta, ignorând Evanghelia și promovând nimic altceva decât experiențe care te fac să te simți bine. Acesta este planul iscusit al lui Satan, prin care vrea să ridice/să înalțe o mireasă falsă care să pară că este Biserica adevărată.

E ceva timp de când am vorbit despre delirul ecumenic și despre planul papalității de a uni toate religiile cu scopul de a aduce pacea mondială. Având în vedere mulțumirea/siguranța de sine și ostilitatea care este astăzi vizavi de profețiile Bibliei, este mai ușor să alegi să păstrezi tăcerea și să-i lași astfel pe cei care au ales să fie înșelați să continue în rătăcirea lor. Totuși, în timp ce examinam știrile zilei, am fost confruntat de un articol de știri și de un video, care m-au șocat profund.

Papa iezuit Francisc, vorbind la o întâlnire pentru dialog inter-religios, a explicat scopul său de a uni toate religiile. SURSA: http://www.catholicnewsagency.com/news/in-first-video-message-pope-francis-stresses-unity-we-are-all-children-of-god-39381/

Articolul și filmul video care promovau viziunea papei Francisc, viziune care susține că toate religiile Îl venerează pe același Dumnezeu, m-au înfuriat. Papa pretinde că este Vicarul Lui Cristos (cel care ține locul Lui Cristos) și se presupune că este capul Bisericii Romano-Catolice și deci liderul spiritual suprem a peste un miliard de catolici, care se presupune că Îl urmează pe Isus Cristos. Filmul video care este inclus în acest articol ar trebui să-i zguduie din temelii pe toți creștinii care cred în Biblie și ar trebui să-i trezească rapid la realitate din orice somn liniștit în care s-au cufundat. Îi provoc pe toți cititorii noștri să vizioneze acest video.

 

Acesta nu mai are nevoie de alte explicații .

 

budisti

 

După ce am urmărit acest video, mi-am pus o întrebare: Este oare cineva pe această planetă care ar putea să-i vorbească papei și să-i explice că ceea ce plănuiește să facă este defapt împlinirea profețiilor Bibliei și pregătirea căii pentru apariția Anticristului? Un nume mi-a venit în minte. El este cel mai influent pastor din lume. Cărțile lui s-au vândut în milioane de copii. Se estimează că mii și mii de alți pastori îi urmează fiecare mișcare.

Mai mult, acest pastor la care mă gândeam este foarte apreciat de papa Francisc. El a vorbit la conferințe în Roma și Filadelfia la invitația papei. Bineînțeles, mă refeream la RICK WARREN, deseori numit Pastorul Americii.

 

Papa si Warren

 

Rick Warren în mod public a promovat acceptarea/îmbrățișarea Romano-Catolicismului și papalițății. Cu siguranță el ar fi un bun candidat să vorbească cu papa Francisc pentru ca să-l avertizeze de ceea ce Biblia învață despre religia mondială falsă care urmează să apară, creată sub scopul fals al realizării pacii mondiale. Vizionați următorul video:

 

 

Desigur, aceasta nu se va întâmpla niciodată. Rick Warren a spus-o foarte clar că el nu acordă atenție profețiilor Bibliei. De fapt, propriul Plan P.A.C.E (P.E.A.C.E Plan – în lb. engleză), pe care Rick Warren îl promovează la nivel internațional, primește cu bucurie toate religiile ca să lucreze împreună pentru cauza binelui. El și cu papa Francisc sunt pe aceeași pagină (adică în aceeași echipă).

În încheiere, aș vrea să menționez scopul principal al scrierii acestui comentariu: Poate că sunt din aceia care au fost influențați de Rick Warren și care îl cunosc personal și vor să se ridice și să spună adevărul. Poate că exact aceștia odată au promovat credința în profețiile Bibliei și au recunoscut că apariția religiei mondiale unice, creată cu scopul să aducă pacea mondială (falsă), este un plan ieșit din adâncul iadului. Ori s-ar putea oare ca cei care odată au avut discernământ biblic, să fi fost așa de înșelați/păcăliți între timp de minciunile seducătoare, că acum sunt parte a înșelătoriei zilelor din urmă, în loc să fie parte a soluției, în tot acest timp continuând să păstreze tăcerea?

După ce vei citi aceste rânduri, poate te vei gândi la cineva care ar putea avea nevoie de un avertisment serios despre acest mare pericol. Câțiva dintre foștii mei colegi mi-au venit în minte.