Oprah Winfrey, cre(ș)tinismul New Age și homosexualitatea ca „DAR” divin

poster
Oprah
00:00
--
/
--

Iată ce afirma în 2007 Evenimentul zilei despre imensa popularitate și  influență mondială a celebrei realizatoare de emisiuni TV, Oprah Winfrey (ajunsă azi miliardară în $ cu ajutorul industriei media):

Femeia care conduce lumea dintr-un studio TV

 

Imperiul numit  „O”

Nu exista nicio indoiala ca Oprah a schimbat cultura globala. Prin confesiunile televizate in care ofera detalii intime despre problemele sale de greutate, despre tumultul vietii sale amoroase, despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit si prin faptul ca plange alaturi de invitati, Oprah a creat o noua forma media de comunicare, cunoscuta ca „discurs de relationare”, dupa cum sustine revista „Time”. 

Oprah nu mai este de mult doar un show TV. Numele sau s-a transformat intr-un imperiu, o afacere autofinantata, intr-un club de carte care valoreaza un miliard de dolari, intr-o revista de succes, „O – The Oprah Magazine”. Cheia succesului sau o reprezinta influenta pe care o exercita asupra telespectatorilor si increderea pe care acestia i-o acorda.

Daca Oprah recomanda o carte, aceasta devine in scurt timp un bestseller, iar daca promoveaza o crema sau o bautura racoritoare, produsul se vinde rapid. Tot ea este cea care stabileste tendinte: de exemplu, comentariile sale de a nu consuma carne de vita au fost urmate de o scadere cu 10a a vanzarilor de profil, iar incercarea producatorilor din industria carnii de a o da pe Oprah in judecata a ramas fara succes.

Influentata de maltratarile pe care le-a suferit in copilarie, Oprah a initiat o campanie care sa interzica abuzurile impotriva copiilor. Actiunea s-a concretizat prin adoptarea „Legii Oprah” de fostul presedinte american Bill Clinton, un act ce prevede protectia nationala a copiilor.

 

http://www.evz.ro/femeia-care-conduce-lumea-dintr-un-studio-tv-458417.html

 

ARTICOLE APOLOGETICE DESPRE AGENDA NEW AGE A LUI OPRAH WINFREY:

Oprah Winfrey’s New Age “Christianity” and the Emperor’s New Clothes

http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=17043

 

Oprah Winfrey’s New Age “Christianity” (Part 2) – Neale Donald Walsch, “God,” and Hitler

http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=17094

 

T. D. Jakes, Rob Bell, and Steve Furtick Make it Onto Oprah’s New Age Super Soul 100 List of “Awakened Leaders”

http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=21737

Sursa foto